tisdag 29 mars 2011

Tisdagstema - Ljus
Gryningsljus i Singapore
Nästan varje morgon går vi gryningspromenad innan frukost. Vi går ut när det är mörkt och under tiden så kommer ljuset sakta och det blir dag. Här i Singapore är det ju alltid mörkt när vi går ut klockan 06:03, men i Sverige på sommaren blir det mera morgonpromenad eftersom det aldrig blir riktigt mörkt, mera än på vintern.

Här finns mera ljus.

9 kommentarer:

 1. Jag älskar din bild. Så vacker. Så mycket ljus.

  SvaraRadera
 2. Oj vilken vacker bild. Påminner mig om mina år i Malaysia. Och vilken fantastisk vana att gå en morgonpromenad varje dag - väldigt duktigt!

  SvaraRadera
 3. Fint och varmt ljus! På miniatyrbilden på min sida trodde jag först att det var ett soligt fönster men en gryningspromenad när ljuset och dofterna kommer är ju förstås mycket bättre.

  SvaraRadera
 4. Underbar och stämningsfull bild!
  Det måste vara underbart att ta gryningspromenader! Tyvärr är jag alldeles för morgontrött för det men kan mycket väl förstå njutningen!

  SvaraRadera
 5. Fantastisk bild du klickat.. riktigt fint morgonljus i den bilden:)

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt foto. De där morgonpromenaderna är säkert både nyttiga och härliga. :-)
  Brukar ni ta samma runda, eller varierar ni promenaderna?
  Motljuset i ditt foto sätter fart på min fantasi, härligt!

  SvaraRadera
 7. En helmysig bild som passar lysande (!) på temat ljus. Det låter som att ni har anammat en god vana med morgonpromenaden.

  SvaraRadera
 8. Jag kan tänka mig att det är sköna morgonpromenader då det blir varmt senare på dagen. Fint du skrivit att ni möter ljuset. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera