torsdag 24 maj 2012

Torsdagstema - I LikeJag gillar att vandra i regnskogen här i Singapore, man vet aldrig vad som ska hända och vilka djur man träffar på. Kameran är ett måste varje gång, tänk om man skulle missa något spännande djur som man inte sett tidigare. Eftersom jag har ormfobi, och det finns cirka 50 olika arter här i Singapore, går jag alltid hög puls även om jag går i lugnt tempo. Jag önskar att jag verkligen har mod att fotografera om jag skulle se en orm, exempel singapore pytonorm som kan bli upp till 10 meter eller en kobra eller varför inte en slibbig grön trädorm. De gör ju sig bra på bild har jag sett ;).

Mera bilder ser du på Torsdagstema - I Like

12 kommentarer:

 1. Jag skulle nog helst hålla mig till de söta aporna, även om jag inte har någon ormfobi :) Och helst vandrar jag i torrare klimat, och just nu slår inget den svenska sommaren. Hoppas den är lika fin när du kommer till Sverige i sommar! Vi får försöka träffas, jag såg ditt mejl men ska kolla kalendern. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Den var søt, ormer foretrekker jeg litt på avstand :-) Men mange av dem er flott og lekre å fotografere.
  Nyt dagen.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/05/24/hatter-og-katter/

  SvaraRadera
 3. Åhhh, så söt!
  Jag tycker du ska fortsätta fotografera sådana här små varelser, istället för ormar. ;)

  Jag gissar på djungler och regnskogar inte är nåt för mig, för jag skulle garanterat ha v ä l d i g t hög puls hela tiden.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Vilken liten sötnos;-)
  Nej ormar skulle jag inte heller fota, har inga fobier men dom är lite läskiga.
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
 5. OJ! vad spännande. Och svårt att veta vad man skall fästa blicken när det behövs både uppåt och neråt.Nu har vi sommarvärme med grader upp till 27 gr.Ha de gott.

  SvaraRadera
 6. Vet du, jag tycker du är modig som alls vågar gå ut i regnskogen, det skulle inte jag våga. Jag är ju t o m rädd för att stöta på en huggorm när jag är ute och går i skogen här i Sverige!
  Så fint du fotograferat apan!

  SvaraRadera
 7. Oj så spännande att promenera där :)

  SvaraRadera
 8. Vilket spännande liv du har. Tänk att få promenera så! Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 9. Åh vilken söt liten apa:)

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt att kunna gå ut i skogen och se apor i det fria. Vet inte om jag skulle mig våga på att gå där det plötsligt kan dyka upp ormar.

  SvaraRadera
 11. Ormar är inte snygga eller roliga als... Men den lilla apan är riktigt charmig!

  SvaraRadera
 12. Du är bra tapper du! :)

  SvaraRadera