torsdag 26 juli 2012

Torsdagstema - I Like Kärlek och VänskapHur kan det finnas så många krig, hat och dödande i världen, när de allra flesta människorna innerst inne vill ha kärlek, fred och vänner.

Tänk om det inte skulle finnas krig och dödande, vad skulle det handla om på nyheterna då, tänk efter och fantisera hur världen skulle se ut. Alla dessa toppmöten med presidenter till höger och vänster, vad skulle de hitta på istället. Pussas och kramas med sina nära och kära förmodlingen!

Sätt dig ner, lägg dej ner i skuggan eller gå en promenad och fantiserar vi hur världen skulle se ut, utan krig, hat och dödande! Hur ser din värld ut i fantasin?
Mera I Like hittar du på Torsdagstema.

8 kommentarer:

 1. Det är frågor som ofta rör sig i mitt huvud också. De flesta vill ju verkligen ha fred och kärlek. Men det som finns i smått finns också i stort och vi bråkar och grälar ju inom familjerna också ibland och där någonstans TROR JAG att förklaringen till de stora bråken finns. Alla har inte spärrar att sätta stopp innan bråken går för långt och prestige är viktigt för alldeles för många.
  Fin bild du presenterar ett litet bidrag till fred och lycka. ♥

  SvaraRadera
 2. Vilken varm och mysig bild Annelie!

  Fint fångat av dig.

  ♥♥

  SvaraRadera
 3. Beautiful photo. I love the joy to emerge. Peace and love forever. Greetings.

  SvaraRadera
 4. Verkligen snyggt foto, och jag håller med i varje ord du skriver!

  SvaraRadera
 5. Fantastisk tanke.... - och en fin bild!!

  SvaraRadera
 6. Kärlek o vänskap mellan alla är ett önsketänkande ... men visst så bra det varit för alla... Någon måste börja, så är det... Din bild förmedlar en sådan känsla :)

  SvaraRadera
 7. Ja, tänk om man fick mysa med någon:-) Jag är singel tyvärr:-(

  SvaraRadera