Åh så snyggt, åh så gott! Gillar att alla bilder lutar lika och att alla har rött i sig - förutom att det ser väldigt väldigt mumsigt ut ... Nu skulle jag gärna ta mig lite sangria!
Snyggt fotat - och läckra recept. Tackar för det! Ska testas... Jordgubbar som förrätt eller lunchrätt i sallad. Låter intressant!! Våra jordgubbar är som bäst just nu här i norra Sverige.
Hej, och tack för din kommentar, här kommer ett recept på cajunkräftor. 2-3 kg kräftor kokta på vanligt vis. 4 l vatten 6 stora potatisar med skal 3 majskolvar i bitar 2 halverade citroner 3 lagerblad 1 msk salt 1 tsk av vardera socker, paprikapulver, cayenpeppar, vitpeppar, svartpeppar, basilika, timjan Koka allt utom kräftorna i 15 minuter eller tills potatisen är kokt. Lägg i kräftorna och låt dem bli varma. Häll av spadet och häll upp allt och njut av det goda tillsammans med gott bröd. Lycka till och ha en fin vecka. Lotta
Så frestande din mat ser ut. Härlig triss. :-) Kul med receptlänkarna. Jordgubbssalladen lockar nog mest just nu, så jag väljer den lite ovanliga salladen i din fina triss. Tack för din kommentar.
Du gör bra reklam för mat och dryck med dina bilder. Det är en konst att plåta mat!!
SvaraRaderaSå fräscht! Verkligen snyggt fotat!
SvaraRaderaLäckra bilder på läcker mat och dryck. Snyggt fotat.
SvaraRaderaFint vinklade bilder, gillar skärpan och "suddet" i den sista. Aptitretande triss!
SvaraRaderaOj..du kan göra en receptbok av dina goa bilder..dom smakar mer minsann..bra jobbat.
SvaraRaderaÅh.. så fina bilder och god man framförallt.. =)..
SvaraRaderaSå fina bilder. Jag tycker att det är svårt att fota mat så man blir sugen att äta. Du har verkligen lyckats.
SvaraRaderaSer gott ut alltihop. Kan tänka att ni äter underbar mat i Singapor!
SvaraRaderaFint fotade bilder och sangrian ser väldigt läskande ut.
SvaraRaderahttp://solvarm-tillbakaigteborg.blogspot.se/
Nice pictures ... that hunger ...
SvaraRaderaSer på riktigt väldigt inbjudande ut... så vackra foton till din inbjudan :)
SvaraRaderaSnyggt fotade bilder på mat och dryck, ser väldigt frestande ut!
SvaraRaderaRiktiga kokboksbilder. Jättefina.
SvaraRaderaFint och läskande fotograferat av dig Annelie!
SvaraRaderaMums. :)
Fräscha och läskande bilder, mycket bra, syns att du gjort det förr. =)
SvaraRaderaHär var det smakrikt på riktigt! Jordgubbssalladen ska testas omgående ;)
SvaraRaderaVilka frestande bilder. Superfina med så mycket gott! Verkligen bra fotat!
SvaraRaderaÅh så snyggt, åh så gott!
SvaraRaderaGillar att alla bilder lutar lika och att alla har rött i sig - förutom att det ser väldigt väldigt mumsigt ut ... Nu skulle jag gärna ta mig lite sangria!
frestande mat och tack för recepten!
SvaraRaderaSnyggt fotat - och läckra recept. Tackar för det! Ska testas...
SvaraRaderaJordgubbar som förrätt eller lunchrätt i sallad. Låter intressant!! Våra jordgubbar är som bäst just nu här i norra Sverige.
Härliga, underbara bilder - den där sangrian ser sååå läskande ut!
SvaraRaderaOch tack för recepten!
Tack för att du tittade in hos mig! Och vilket perfekt triss du har, ser hur gott ut som helst och med recept också! Fantastiskt bra!
SvaraRaderaSnygg triss och vackert fotat. Ser mumsigt ut :-)
SvaraRaderaHej, och tack för din kommentar, här kommer ett recept på cajunkräftor.
SvaraRadera2-3 kg kräftor kokta på vanligt vis.
4 l vatten
6 stora potatisar med skal
3 majskolvar i bitar
2 halverade citroner
3 lagerblad
1 msk salt
1 tsk av vardera socker, paprikapulver, cayenpeppar, vitpeppar, svartpeppar, basilika, timjan
Koka allt utom kräftorna i 15 minuter eller tills potatisen är kokt. Lägg i kräftorna och låt dem bli varma.
Häll av spadet och häll upp allt och njut av det goda tillsammans med gott bröd.
Lycka till och ha en fin vecka.
Lotta
Så gott det ser ut att vara :)
SvaraRaderaSmaskigt! Och fina aptitretande bilder!
SvaraRaderaSå frestande din mat ser ut. Härlig triss. :-)
SvaraRaderaKul med receptlänkarna. Jordgubbssalladen lockar nog mest just nu, så jag väljer den lite ovanliga salladen i din fina triss.
Tack för din kommentar.
Vackra bilder på mat som dessutom ser sanslöst god ut.
SvaraRaderaTänkte precis fråga efter recepten när jag såg länkarna :)
Tack för det!