tisdag 25 januari 2011

Tisdagstema - Favoritplats
Tisdagstema har favoritplats som tema och för mig blev det ett enkelt val, även om det finns många platser som man har som favoriter. Men denna slår alla andra med hästlängder.
Torpet på landet som är från mitten av 1700-talet. Ingen elektricitet och här är det stearinljus och fotogenlampor som gäller. Man kan ta på tystnaden när fåglarna gått och lagt sig.
Det är här vi laddar våra batterier under juni och juli.

Vill du se mera favoritplatser så får du klicka på Tisdagstema.

13 kommentarer:

 1. Mmmm...förstår dig fullständigt - det är vila det! Växte upp precis så där utan el (och väg)...det har jag alltid med mig. Perspektiv i livet.

  Har ju min gård i Lappland att jämföra med, men jag tänkte att det är bäst att ta något annat denna gången för jag "surrar" så mycket om den och visar en och annan bild därifrån....som du säger man har så många platser och jag tänkte Söder är jag promenerandens runt på varje dag - bäst att det också får en eloge ;-)

  SvaraRadera
 2. Helt ljuvligt med dessa gamla torp, fina lupiner;-)

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart ställe ni har och vilka fina bilder du tagit.

  SvaraRadera
 4. Rena rama Sörgården! Förstår att ni myser där :)

  SvaraRadera
 5. Förstår att det där är din favoritplats - det skulle vara min också om jag hade en liten stuga att lugna ner mig i....=)

  SvaraRadera
 6. Åhh så härligt med ett gammalt torp. Min svärmor hade också ett liknande torp som vi brukade bo i på somrarna när barna var små. Och det var underbart att leva som dom gjorde förr . Och ungarna tyckte också det. Men tyvärr är det sålt sen många år! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 7. En god plass å reise til, og kanskje ta med som sitt egentlige hjem.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig favoritplats du har !
  Den svenska sommaren är då allt bästast i hela världen o kan man sen njuta av den i ett gammalt torp så är ju lyckan total :)

  SvaraRadera
 9. Men gud så vackert!!! :-) En plats där tiden står stilla känns det som... :-)
  Precis så jag känner om Öland och våran stuga då... ;-) Härligt med såna platser!!! :-D

  SvaraRadera
 10. Vilket fint ställe. Förstår att det är en favvis plats.

  SvaraRadera
 11. Vilken skön oas, förstår att det är din favoritplats.

  SvaraRadera
 12. Så fint det är, ert torp! Förstår att du finner ro och skönhet där. Ingenstans mår man väl lika väl som när det är tyst och bara natur omkring en.

  SvaraRadera