onsdag 16 februari 2011

Onsdagstema - Insnöad
Mera insnöade bilder hittar du på Susanne Blogg och Ordlös Onsdag.

10 kommentarer:

 1. Här var det snö och man börjar tröttna på dessa vintrar faktiskt.
  Ja nog gillar vovvarna snön alltid;-)

  SvaraRadera
 2. Men där du är behöver du väl inte riskera att bli insnöad?
  Härlig!

  SvaraRadera
 3. Ja nog har jag upptäckt de senaste två åren att det inte bara är vi här uppe i norr som kan vara en aning insnöade. Fotot känns stilla med de stora som sakta dalar ner.

  SvaraRadera
 4. Härlig bild! Just nu har vi faktiskt lite vårkänslor, för vi är i New Jersey, USA. Det ska visst bli upp mot +15 grader närmaste dagarna. Skönt att slippa all snö hemma.

  SvaraRadera
 5. Mysig vinterbild! Skulle nog inte ha så mycket emot att vara insnöad på en sådan plats. Förutsatt att man har något att elda med och lite god mat och trevligt sällskap ...

  SvaraRadera
 6. Oj så det snöar!!

  Jag håller med dig, nu är man trött på snöbilder. Så roligt det än är när första snön för året kommer så vill man se lite annat än vita foton nu.

  Som man trodde att det skulle dyka upp någon liten vintergäck eller snödroppe så dråsade det ner en massa snö igen. Brrr...

  Grållen på min bild är faktiskt inte rädd för snö, han kan sitta på muspass under fågelbordet hur länge som helst fastän det snöar. Jo, han passar på möss, inte på fågar! Under snön lever de små äckliga krypen, vi har minsann sett dem och häromdagen tog Grållen en av dem.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 7. Det räcker nu! Vill inte ha mer snö....vill inte vara insnöad!! =)

  SvaraRadera
 8. Snow! that is great :)
  Beautiful picture..

  SvaraRadera
 9. Ser ut som ett julkort, fluffig och fin snö. Men uppriktigt sagt så är jag lite trött på den, vi har fått mer idag. Men en fin bild har du. :)

  SvaraRadera
 10. Tack för besöket! Vilken fin snöbild!
  Nospussar,
  Sara Katt

  SvaraRadera